FÖDELSEDAG



Idag har vi födelsedag i familjen och det är Lena som idag fyller en himla massa år.

GRATTIS LENA från oss alla!!

Födelsemiddagen går av stapellen kl 14.00 i vinylbaren på The Tivoli där vi skall stoppa i oss
deras fantastiska brunch med bl. a nygräddade våfflor!!!
Efter maten är det kaffe och fotboll på S:t Jörgens Plats då skall vi kolla kamelerna när
dom som vanligt detta året kör över sina motståndare (idag Trelleborg).

image6
Här är födelsedagsbarnet på Aitutaki i Söderhavet 2002.


Nu väntar vi bara tills nu på Lördag den 6/10 då djäklar kan man tala om födelsedag!!


NAMNSDAGAR

Finns det ingen människa kvar som firar NAMNSDAGAR??

Själv tycker jag att det är en precis lika stor dag som födelsedagar, julafton m.m.
Jo jag vet, det finns människor som tar sig ann dagen med hela sitt hjärta typ: Slår en signal och lite så där på skoj säger: "Grattis på din stora dag din gamle skojare" eller skickar ett sms med texten "Grattis på NAMNSDAGEN Lennart" eller rent av går in på någons blogg och lägger in en komentar lite så där halvtjeckt: "Grattis Lennart på NAMNSDAGEN".
Jag undrar nu vart är vi på väg? Skall vi helt sluta upp att vara sociala och umgås, fira och dela ut presenter? Varför inte träffas på någons NAMNSDAG (tex Lennarts) ge en fin present sedan dra en 12:a eller varför inte en gammal go poker en bira och inget mer, stänga av tv:en och bara träffas för att fira den stora NAMNSDAGEN tänk vad vi skulle ha kul och mysigt som dom hade på den tiden då man firade NAMSDAGEN.

Ja just det, idag har jag LENNART namnsdag.
SICKEN KUL DAG!

LÄNGE LEVE NAMNSDAGEN!!!!!!!

(SES VI OM ETT ÅR ELLER??)

Fredag igen.... men idag lite annorlunda!


I helgen är vi åter en liten familj!

image4
Här ser ni "helgfamiljen" samlad i köket efter maten.

Ja ni vet Jack som jag lovade i en tidigare blogg att återkomma till nu har han faktiskt checkat in i vårt sovrum, ja för övrigt i hela lägenheten den är hans.....det pratas om livets efterrätt när man får barnbarn men jag vet inte om jag vill hålla med om det för mig känns det som en hel jäkla 5 rätters måltid!
Jacks föräldrar Mange & Diddi har åkt till Stockholm på bröllop där har vi anledningen till helgen besök, nog om dom. Deras fantastiska kille sover hela natten och när han vaknar gör han det med ett underbart garv, sicken kille har faktiskt inte hört att han varit ledsen ännu och då har han faktiskt varit varit här nu i ett dygn! Kan vi bara få bra väder så får vi hitta på nåt kul i helgen får se vad det blir.
Veckan som varit har varit riktigt bra, mycket på jobbet och det är riktigt, riktigt kul att jobba! Inte många som tycker det men jag gör det faktiskt, kan kanske återkomma någon gång här om min situation vad det gäller jobb, eller..... nä tror inte det finns mycket att tillägga i det ärendet det har faktiskt "runnit mycket vatten under dom broarna!"(tror det är ett ordspråk).

Nä nu skall jag och den här killen busa lite inna han knoppar in!

328669-5

Ha nu en rigtigt go helg!

Hälsningar JACK, Lennart & Lena

Världen bästa gäng!


Detta gänget (+ Jack) är bäst i världen!!!

image3


HÄR ÄR MITT FAVORIT GÄNG FÖR ETT PAR ÅR SEDAN I PUERTO BENUS NERE I SPANIEN.
Det var 2004 när jag fylde 55 och dom galningarna kom ner till Fuengirola och överraska mig, det var min största och gladaste upplevelse hittills i mitt liv som jag tänker på OFTA!
TACK än en gång era galningar!

Det Funkar...

Hallå

Ja då är man ute i cybervärden och det funkar. Det aldra bästa med detta så här långt är att lillebror Hans-Gösta verkade bli lite avis i sitt inlägg för att jag blev före han med min blogg!
Är det så är det värt allt jobb och kul som attan!!

Ja då är det Fredag igen och hushållerskan som numera går hemma om fredagarna och "drar" har gjort en riktig fredagsmiddag,  päremos med stekt sill! Är det någon som kan tipsa mig om vad som gäller till denna utsökta rätt är det rött eller vit? Tror själv att ett glas kobirra är det rätta! Vilken Fredagsmiddag på tu man hand , levande ljus och Iglesias på bandspelaren!!!

Nu ser vi fram emot helgen som ser ut att bli lugn men men man vet aldrig vad som händer.

     En viktigt sak:
JAG ÄR FARFAR!!!!!!!!!!

328669-2

Karl, Lennart, JACK eller nåt sånt är hans namn och som synes trivs han riktigt bra hos Farfar. Jag kommer att återkomma till denna guldklimp senare.

Ha det nu så bra miina vänner och var rädda om er.

//Lennart/Bamse/Tottelille

Välkommen till min nya blogg!

Hej på er.

Ja varför skall inte jag när alla andra har det? Självklart här kan man ju ha en kontakt med omvärlden, låter roligt vi får se vad det blir av det.
image1 Testar lite här ser ni mig på Åreskuttan Januari -07. Inte så dumt även om det var lite små kyligt.

Ha det bra!

//Lennart

RSS 2.0