KIM L

Om ni undrar varför inget nytt har skrivits på min blogg i helgen så kommer här en förklaring:

KIM LARSEN och KJUKKEN!!!


Det blev fest och fortfarande känns den i kroppen! Jag återkommer med detaljer när det börjar klarna och jag fått info från mina kompisar om vad som hänt!!!

Bowling

Ja så har den då gått av stapeln årets upplaga av Danmarks bowlingen i Helsingör. I går (lördagen 10:e) var det samling på "Knuddan" vid ½3 för att ta båten till Helsingör och New Bowl.

Årets laguppställning var följande: Mamma Kerstin, Lena & Lennart, Diddi, Mange & Jack, Vevve & Nicke, Hasse, Linda, Filippa & Sixten, Chrille & Anna (Glenn), Birgitta & Kalle.

Petade i år på grund av omständigheter som inte gick att påverka var Familjen Tranebacke, Anna som då skickat med Glenn som ersättare samt Ankan & Sven, vi får se till nästa år vem som kvalar in då!!!
Redan på båten mot Danmark kastade fösta gänget in handduken, det var Jack som helt enkelt kröp omkring och bar på en gammal förkylning och såg till att spy ner farmor Lena riktigt rejält, det innebar attt Diddi & Mange fick åka tillbaka med samma båt för att kurera den lille parvelen. Lena tog också samma båt tillbaka, åkte hem och byte kläder för att inte lukta spyor i bowling hallen, bra för henne för hon kom tillbaka till Danmark lagom till maten och slapp därför att skäma ut sig på bowlingbanan! (hon e ju inte så bra på bowling)!
Resten av gänget höll ställningarna och körde i gång bowlingen i lottade lag. Det gick ju så där skall väl sägas men årets "Rockie" som överraskade måste vara Vevve imponerade stort.
Nej som vanligt var det Chrille som sopade banan med oss men så är han ju också stjärnan i gänget med meriter som svensk mästare bland brevbärarna m.m.

Resultatlistan som det då är många synpunkter på men enl. en enväldig domare till slut ser ut så här:
1: Crille 418p. 2: Nicke 370p. 3: Lena (Glenn) 333 p. 4: Vevve 332p. 5: Bamse 319p. 6: Hasse 310p. 7: Anna (Glenn) 296p. 8: Filippa 270p. 9: Birgitta 260p. 10: Kalle 234p. 11: Linda 151p. 12: Sixten 192p.
Som alla ser här har Vevve avancerat från en 6:e till en 3:e plats över en natt. Men då det kommit in en skriftlig protest till domarekansliet ,så gjordes en ny omräkning där mycket riktigt Vevve fick 332 poäng. Fruktansvärt pinsamt för domarna men ingen är ju fulländad eller??

Efter kampen så flyttade vi in i resturangen där vi då intog den omtalade och smått fantastiska Viltbuffén åt, drack och allt var på topp.

Tävlingsledningen tackar alla inblandade för årets intresse och ser redan fram emot nästa år.
Och som vi inom bowlingen brukar säga "livet rullar vidare"!! 


image30

Vi ses nästa år!!

Kalas,kalas,kalas igen.....


    NU é det dax igen för kalas!!!!

På torsdag 8/11 e det en sådan där JÄTTEDAG igen det är födelsedag dax och denna gången är det inte vem som helst som fyller år det är ju Bamses favorittjej nr 2 (Ursäkta Malin men jag har ju Filippa också): 

MALIN BRANTING: Världens goaste Malin fyller 25!!!!

Alla och då menar jag verkligen alla måste bara gratta henne man gör det enklast genom att antingen besöka henne på jobbet The Tivolis kontor och då köpa med sig en svart lastbil som hon vill ha jätte många av, eller om du är bortrest, sjuk eller annat så maila henne på [email protected] och överlämna den svarta lastbilen vid ett senare tillfälle.


Allahelgon



Nu är vi framme vid en helg som jag tycker ungefär så här om när den är över "jaha det var det och vad firade jag nu då".
I och för sig har jag inget mot att fira men nog fan vill man veta vad man tar sig ett järn för, eller? Nä kanske fel, för egentligen är det ju bara att festa på!
Nåväl vi får väl se, helgen står iallafall för dörren och imorgon är det flyttning till några kompisar som gäller och på Söndag ja då djävlar fyller svärmor 81 bast, om den åldern säger jag bara RESPEKT min vänner!

Min omtalade tur till Norrland gav ju eko i hela norra sverige med helsidan i "Norra Västerbotten"  och den kändisstämplen jag nu drar runt på, men det får man ju ta.
Bilen jag tog hem är nu fixad, fin som om den vore ny.

Vår gamla lastbil satte jag in på blocket och fick ett samtal från London av en riktig äkta neger från Afrika som ville köpa den, alltså vad är det för djävla bilaffärer jag håller på med?
Nu blev det så att Londonnegern skickade en Växjöneger med tåg ner hit som kollade bilen men kunde inte provköra för han var utan körkort! ok han tyckte det var en pärla och betalade och tog sedan tåget tillbaka till Växjö, och bilen stod kvar här.
Så i Onsdags dök då Londonnegern upp på Knutpunkten efter flyg till Göteborg och Buss därifrån och hit. Kung som man är hämtade jag upp honom och två andra negrer på Knutpunkten riktig svarta grabbar var det så jag tänkte så här, om jag nu tar vägen förbi Olympia blir jag av med alla tre där och står där med en gammal lastbil. Nej jag körde via bakgator upp till firman så att jag fick iväg bilen och Bosse Nilsson blev blåst på 3 nyförvärv.
Bilen ja den skulle till Nairobi, med båt från Travemunde!

Ja du Nicklas Vikstrand även kallad "Bilis" nu har du en  konkurent i släkten, även om jag nu specialiserat mig på svarta bilaffärer!  
        

Bilaffärer på gång!

Ha nu en bra Allahelgon helg vad det nu innebär, men fira ordentligt!

RSS 2.0