Söndagkväll 21/10 (jäsp)


Ja då e det söndag och just nu känns det lite hopplöst, suttit och brännt bort 2 timmar framför TV :en för att se fotboll och vad fick jag se Gävle - Helsingborg i den svenska högsta serien. Det var inga roliga timmar vill jag lova. Jag som sällan eller aldrig brukar såga HIF men Gävle va fan det e ju hockey och Brynäs, Wille Löfqvist, Lars-Göran Nilsson, Tord Lundström, Virus Lindberg och allt vad dom hette i Brynäs dom RIKTIG STORA Gävle killarna som var med när det hände saker i den stan.
Så nu då åker vi med vårt fantastiska HIF upp dit med ett lag som nu skall representera Sverige ute i Europa  och får 4-0 i röven, nej fy detta håller inte nu gäller det för killarna att ta sig själv i håcken och visa var skåpet skall stå annars blir det väl nya resor för Bosse Nilsson till Afrika och då börjar det ju se riktigt mörkt ut!!

Ett annat problem med HIF är Sten-Inge Fredin som gjort ett grymt jobb och räddat HIF kvar på fotbollskartan efter det att tidigare styrelsen fått storhetsvannsinne och kört klubben rätt in i skiten.
Varför kära Sten-Inge lyfter du inte på hatten och säger tack det var det, nu vill jag ha nya utmanningar, varsågod "SängaBengan" nu kan du ta över rodret och leka av dig dina miljoner

Tänkte lite på det här med barn och barnbarn, när man är i full aktion och ynglar ungar tänker man kanske inte riktigt som nu då jag kommit dit hän att "bara" få låna dom och ha dom så där en natt eller möjligtvis några timmar åt gången.
Som nyblivna föräldrar har man ju ungarna, sitt (ofta) stora umgänge, party, hus & hem, resor och inte minst för vissa karriären att tänka på, visst är barnen det man prioriterar som nummer 1 även i den åldern men......
NU, ja nu först fattar man faktiskt vad dom här små krabbaterna betyder för en, nu kör man ju inte sitt race på samma sätt, man kanske inte håller på att festa i lika stor mängd (djävla tur) och man pallar kanske inte att träffa folk varenda djävla dag kan vara skönt att slappa också ja då börjar man att fatta att följa och upptäcka dom här små ynglen som bara e så fantastiska på att upptäcka saker göra saker och ta lära av oss vuxna.
Tur att vi människor inte är som korna som gör allt direkt och efter bara några dagar klarar sig själv utan barnvakt (kovakt), visst det finns ju vissa människor som kanske har en del från korna men ändå!
Jag har ju själv sett hur min egen lilla favorit Filippa hennes brossa och den lilla mysgubben Sixten farit fram i släkten och fullständigt sålt in sig hos oss hela gänget, men det är ju så dom gör dom där små, man faller platt som nån sorts djävla vidbränd pannkaka, och nu har vi då Jack som kommit riktig långt i sitt upptåg, jaja vi fostrar ju själv dom eller??

Nä nu e det nog dags att leta upp hushållerskan och se om hon rymt från köket, det är  förresten också en tendens som händer med åren att käringarna höll sin plats i köket betydligt bättre för, nu skall dom vara med både på det ena och andra.

Jag börjar att bli orolig över att bli överkörd av både ungar och käringar!!!

Vart e livet på väg???

Norrland....


Jag har varit på turne i Norrland närmare bästämt i Skellefteå, vad har jag då gjort där ja det kan ju låta konstigt och sjukt, men jag har köpt en lastbil till jobbet och det var där den fanns:
VÄRLDENS BÄSTA LASTBIL!

Började dagen med en tripp Ä-Holm -Sthlm

Där efter på ettt nytt plan Sthlm - Ö-vik - Skellefteå.

Vid ankomst till Skellefteå var flygplatsen full av jurnalister och fotografer som fick tag på mig för en intervju vad nu då?? Att man var en kändis på S:t Jörgens Plats 8, 5 våningen, dörren till vänster visste jag men att hela djävla Norrland jagade mig det var nåt nytt.
Nä, så var det ju klart inte utan jag hade den sagolika turen att få vara med på första flygningen med DASCHPLANEN efter det att dom kraschat, så vad jurnalisterna gjorde på flygplatsen var att få se nästa krasch!
För dom tråkigt. För mig tur! Allt gick väl! 
Nu kom jag i alla fall med i norrlandstidingarna, så nu é jag känd i Norrland som Skåningen som klarade att landa i Skellefteå utan missöde! Vilken lycka.

image24
 Håller kollen. Lennart Jönsson flög från Helsingborg och när han bytt till 
   resan upp till Skellefteå hade han först ingen aning om att han flög en Dash. 
När det gick upp för honom tittade han noga så att landningsstället fallit ut
innan landningen. Och efteråt också för säkerhets skull.



Kan ju låta sjukt men denna bilden var publicerad i "Norra Västerbotten" Onsdagen 10 oktober, på sidan 4 som en helsida i fyrfärg. Så nu kan man inte gå i Norrland utan bli igenkänd och där är man ju ofta!

Körde den fantastiska lastbilen genom ett otroligt vacker och höstligt norrland, björkarna med alla sina fina färger och havet som kom fram lite här och där. Nä det var faktiskt en riktigt trevlig tur med höga kusten som pricken över det hela.
image25
Här en bild på Högakustenbron
Jag tog mig dom 80 milen till Stockholm och var där framåt kvällen och efter fyra olika förfrågningar och snudd på desperation fick jag så tafgpå ett hotellrum. Undan med bilen in som satan med väskan och i brankårsutryckning ner till baren och fick en STOR STARK, gissa om den satt fint för Norrlandskändisen!

                                     
Vackra Norrland på några bilder tagit under färd i exakt 110 km/tim (det var vad bilen gick i)


Sedan var det ju bara 60 mil kvar och det tog man ju i ett nafs, så på eftermiddagen var jag så hemma igen eftr en lång bilkörning men ändå kul att se Norrland, samtidigt som dom ju fått se mig!!!

Filippa & Sixten är här!!!


Nu é vi vakna och äter frukost!!

image19

Nattligt besök
frukosten är avklarad



Nu leker vi med lera



och igår kollade
vi killar på landskamp



och tjejerna hade också kul!!

TACK............



TACK


image11
image16

Ett litet bildkollage!!
Som vanligt ett jättetrevligt kalas alla goa och glada, och fina presenter speciellt den från Diana, Magnus och Jack den var både lite chockartad men samtidigt den bästa present mankunde önska!

Lördagen den 6 Oktober 2007


VA, é det idag?

Va sad du?

Fyller jag år idag!

Då får man väl korka upp!

Så här vill vi tre ha det på Lördag!



SÅ HÄR SKALL DET SE UT PÅ LÖRDAG!


Så här vill vi tre ha det på Lördag!

Filippa ,Jag och Sixten där har ni ett järngäng som alltid i alla väder håller ihop, skulle det bli problem på någon front (vi kan vara lite tjuriga alla tre) stöttar vi varandra om inte så lockar vi fram det goda i oss genom att duka upp ett sådant bord som på bilden. Och då........ ja då jäklar blir vi glada igen alla tre!
Dom här två godingarna är två mysbarn som bara vill vara med Bamse och gissa om Bamse vill vara med dom, ja det är inte så svårt att förstå att det finns något i luften som dallrar mellan oss!

Bamse, Filippa och Sixten önskar er alla en bra dag!

LÖRDAGEN 6 Oktober


HALLÅ !

image7
 
Ni glömer inte vad som händer på Lördag!!!!!

RSS 2.0