GOD JUL.............


Julaftons morgon 2007


Idag e det julafton och idag skall vi vara snälla, har vi nu inte varit så jättesnälla under året som varit så kan vi ju vara det några timmar idag för då,  ja då tror jag att Tomten kommer.

Själv tycker jag att Tomten kan komma till mig och jag tänker inte skämmas när han ger mig ALLA fina klappar för snällare än jag varit under detta året vet jag inte om jag kan vara. Så blir det inte rekord med klappar i år ja då blir det alldrig.

Vi skall idag iväg till Diddi och Mange för att där ta emot Tomten, för första gången med barnbarn (JACK) och det skall bli riktigt riktigt  kul, men tänkt barnbarn, Farmor & Farfar uppriktigt sagt känns det lite konstigt att tiden har gått så förbannat fort och att vi nu blir fler och fler i familjen.
Jo jag tycker ju det där med barn e fantastiskt kul så mig gör det inget, bara yngla på ni unga men tänk på att det inte alltid är en dans på rosor, dom kan ju både låta och sitter inte alltid kvar där man sätter dom och då kan man som Pappa inte bara sitta där i en hörna med sin bira och mysa!! (Jag vet)

Jag önskar er alla en riktigt GOD JUL.
Så återkommer jag här på min blogg med vad tomten hade med sig till mig.

Julen e på G!


1:advent och
JULEN STÅR FÖR DÖRREN


image34

Ja nu närmar sig julen och det är ju lika spännande varje år om man skall få
kesingar eller håser ibland när man varit riktigt, riktigt snäll så får man både och.

Men..... nu har det tunga gardet i släkten (damerna) bestämt att det skall bli någon sorts lottning och då får man köpa precis vad man vill för ca 300 spänn och lottningen är gjord vem man skall köpa till och det ser ut så här:

Didi köper till Linda
Mange till Lena
Veve till Didi
Bilis till Hasse
Hasse till BAMSE (och där gäller inte 300:- gränsen)
Linda till Mange
Lena till Bilis
Bamse till Veve

OBS. Enligt gardet får man INTE köpa presentkort!

           

Barnhelg.......

image32

Söndagmorgon full gas hos oss, undrar om det är det samma hos föräldrarna eller dom är inne i dimman, skulle tro att det kan vara en 100 - oddsare!

SICKA GOA UNGAR ATT FÅ LÅNA NÅGRA TIMMAR DÅ OCH DÅ!
TACK FÖR LÅNET.






RSS 2.0